"De ultieme sneaker whitener"

Before - After (1 van 2)-min Before - After (2 van 2)-min

whitez - Make it white

Hoe maak je schoenen weer wit? Met de sneaker whitener van whitez zijn jouw vergeelde schoenen verleden tijd. Beweeg de spons over de schoen en je hebt binnen no time weer witte schoenen!

Hoe maak je schoenen weer wit?

Druk de verzegeling in het midden van de spons in. Duw zachtjes een aantal keer op de schoen met de spons. Breng voor optimaal resultaat het product meerdere lagen aan op uw schoenen.

Dit zeggen onze klanten

“Snelle levering en een fijn product. Was een beetje huiverig omdat ik het via een advertentie op Facebook heb gekocht, maar dat was helemaal niet nodig. Een betrouwbaar bedrijf!”

Jitske

“Top spul! Voor een klein prijsje weer super nette schoenen! Heb er gelijk 2 besteld, altijd handig om in huis te hebben!”

Tim

“Zeer tevreden over de prijs-kwaliteit verhouding. Ik heb m’n sneakers nog nooit zo mooi wit gekregen, echte aanrader!”

Thom

Make It White van Whitez is een krachtige sneaker whitener.

Whitez - make it white

€15,95  €12,95

Heb je moeite met het wit houden van je schoenen? Met de sneaker whitener van Whitez is dit verleden tijd! Vergeelde of lelijke witte schoenen zijn binnen no time weer als nieuw. Het verzorgt, geeft glans en verfrist de kleur. Make It White is geschikt voor zacht leer, textiel, en synthetische en gemengde materialen.

Inhoud: 80ML ℮

Maak je schoenen weer wit!

mis deze aanbieding niet!

Make It White van Whitez is een krachtige sneaker whitener.

Whitez - make it white

€15,95  €12,95

Heb je moeite met het wit houden van je schoenen? Met de sneaker whitener van Whitez is dit verleden tijd! Vergeelde of lelijke witte schoenen zijn binnen no time weer als nieuw. Het verzorgt, geeft glans en verfrist de kleur. 

Inhoud: 80ML ℮