Hoe maak je schoenen weer wit?

Inhoud

Hoe maak je schoenen weer wit?

Je ziet ze steeds meer, witte schoenen. De vraag is alleen: Hoe maak je schoenen weer wit? Na een avondje uitgaan of een wandeling door het bos zijn ze al snel niet meer terug te herkennen. Daarom een aantal tips om ze wit te houden!

Tip 1. Maak je schoenen schoon.

Het is belangrijk om je schoenen eerst goed schoon te maken. Dit kan al veel doen, maar dit helpt niet altijd. Voor het schoonmaken van je schoenen adviseren wij om gebruik te maken van Keep It Clean. Dit is een intensieve sneaker cleaner voor elk type schoen.

Tip 2. Vervang je veters.

Als het wassen van je veters niet goed werkt is het tijd om ze te vervangen. Hierdoor lijken je veters alweer een stuk witter!

Tip 3. Maak gebruik van Make It White.

Als je je witte schoenen hebt schoongemaakt en de veters hebt vervangen, maar je nog niet tevreden bent over het resultaat kun je gebruik maken van Make It White. Dit is een intensieve sneaker whitener om je witte schoenen weer te laten stralen.

Tip 4. Voorkom vieze witte schoenen.

Voorkomen is beter dan genezen. Daarom adviseren wij om gebruik te maken van Protect It Now. Dit is een effectieve sneaker protector die je schoenen beschermt tegen vuil en water. Daarbij zorgt het voor het behoud van kleur. Wij adviseren het gebruik 1x in de twee weken voor een optimale bescherming.

Hoe maak je schoenen weer wit?

Hoe maakt Make It White je schoenen weer wit?

Make It White is een intensieve kleurconditioner die je schoenen weer wit maakt. Het is geschikt voor zacht leer, textiel en synthetische en gemengde materialen. Het verzorgt, geeft glans en verfrist de kleur.

Hoe maak je schoenen weer wit met Make It White?

Druk de stevige spons tegen de schoen en breng meerdere dunne lagen gelijkmatig aan. Binnen een paar minuten zijn jouw schoenen weer als nieuw!

1. Schud het flesje.
2. Verbreek de verzegeling.
3. Vul de spons door rustig te duwen.
4. Breng het product aan.

Make It White instructie video

Producten voor de verzorging van je schoenen.

Make It White Sneaker Whitener
Original price was: € 15,95.Current price is: € 12,95.