Zo maak je gele schoenzolen weer wit.

Zo maak je gele schoenzolen weer wit.

Witte schoenen zijn steeds populairder. Het wit houden van je witte schoenen is echter een flinke klus. Je merkt meestal al snel dat je witte schoenzolen verkleuren naar gele schoenzolen. Zo maak je gele schoenzolen weer wit.​

Hoe maak je gele schoenzolen weer wit?

Het schoonmaken van je schoenen helpt meestal al flink bij het resultaat. Voor het schoonmaken van je schoenen adviseren wij om gebruik te maken van Keep It Clean. Dit is een intensieve sneaker cleaner.

Gebruik geen tandenborstel

Hoewel het gebruik van een tandenborstel misschien een goede keuze lijkt kan dit slechte gevolgen hebben voor je schoen. Door het te intensief gebruiken van de tandenborstel kunnen stiksels de schoen loslaten en zo sneller slijten.

Maak gebruik van Make It White

Als je je witte schoenen hebt schoongemaakt en het je zolen nog steeds geel zijn kun je gebruik maken van Make It White. Dit is een intensieve sneaker whitener om je gele schoenzolen weer wit te maken.

Nog niet tevreden?

Ben je nog niet tevreden over het resultaat van de gele schoenzolen? Lees dan ons uitgebreide artikel over hoe je schoenen weer wit maakt.

Hoe voorkom je gele schoenzolen?

Voorkomen is beter dan genezen. Daarom adviseren wij om gebruik te maken van Protect It Now. Dit is een effectieve sneaker protector die je schoenen beschermt tegen vuil en water. Daarbij zorgt het voor het behoud van kleur. Wij adviseren het gebruik 1x in de twee weken voor een optimale bescherming.

Gerelateerde blogs

Wat is de Whitez Ultimate Set?

Tips voor het schoonmaken van je sneakers.

Whitez oprichters in het Algemeen Dagblad.

Hoe maak je schoenen weer wit?

Hoe maak je schoenen weer wit?