Wat is de Whitez Ultimate Set?

Wat is de Whitez Ultimate Set?

Je vraagt je af: Wat is de Whitez Ultimate Set? De naam zegt het eigenlijk al. Het is de ultieme set voor het schoonmaken en onderhouden van je schoenen. De Whitez Ultimate Set bevat alles wat je nodig hebt voor het beste resultaat.

Wat bevat de Ultimate Set?

De Ultimate Set bevat alles wat je nodig hebt, maar wat valt daar nou allemaal onder?

Keep It Clean

Om te beginnen hebben we Keep it Clean. Dit is een intensieve sneaker cleaner die je vieze schoenen weer laat stralen. Je maakt de bijgeleverde borstel nat en spuit het product op de schoen. Begin vervolgens met het schoon schrobben van de schoen. Hierna verwijder je het vuil met de bijgeleverde microvezeldoek.

Protect It Now

Als 2e product in de Ultimate Set hebben we Protect It Now. Dit is een effectieve sneaker protector die je nieuwe en schone schoenen beschermt tegen water en vuil. Je brengt het product simpelweg aan door het gelijkmatig te vernevelen over de schoen. Laat de schoen vervolgens drogen en je schoenen zijn beschermd!

Make It White

Als 3e product in de Ultimate Set hebben we Make It White. Dit is een effectieve sneaker whitener die je witte schoenen weer laat stralen. Breng het product aan op vergeelde witte schoenen en binnen no time zijn ze weer als nieuw.

Waarom de Ultimate Set?

Kortom, de Ultimate Set is de ultieme set voor het onderhouden van je mooie schoenen. Je kunt je favoriete schoenen ermee reinigen, beschermen en herstellen. Ben je geïnteresseerd in de ultieme sneaker set? Bekijk dan hier de Whitez Ultimate Set.

Gerelateerde blogs

Tips voor het schoonmaken van je sneakers.

Whitez oprichters in het Algemeen Dagblad.

Zo maak je gele schoenzolen weer wit.

Hoe maak je schoenen weer wit?

Hoe maak je schoenen weer wit?