Tips voor het schoonmaken van je sneakers.

Hoe maak je vieze sneakers schoon?

Heb je last van vieze sneakers, maar weet je niet hoe je ze moet schoonmaken? Wij hebben een aantal handige tips voor her schoonmaken van je sneakers! Zo maak je je schoenen binnen no-time weer als nieuw.

4 stappen voor het schoonmaken van je sneakers.

Stap 1

Begin met het verwijderen van het grove vuil. Dit maakt het schoonmaak proces een stuk makkelijker en het eindresultaat beter. We adviseren je om de veters van je sneakers uit de schoenen te halen en in een bakje met heet water te leggen.

Stap 2

Maak gebruik van een goede Sneaker Cleaner met een premium borstel. Hiervoor adviseren wij de Keep It Clean set van Whitez. De set bevat een intensieve reiniger, premium borstel en microvezel doek. Breng de reiniger aan op de schoen en schrob vervolgens met de premium borstel het vuil van de schoen. Gebruik hierna het doek om het vuil van de schoen te verwijderen.

Stap 3

Je wilt natuurlijk voorkomen dat je dit proces elke week moet herhalen. Daarom adviseren we je om je sneakers ook goed te beschermen tegen vuil en water. Hiervoor adviseren we je Protect It Now te gebruiken. Dit is een krachtige sneaker protector om je sneakers te beschermen tegen vuil en water.

Stap 4

Nu is er nog maar een stap over en dat is om te genieten van je schone sneakers! Mocht je vragen hebben over een van de vermelde producten? Neem dan gerust contact met ons op.

Don’t bij het schoonmaken van je sneakers.

Gooi je schoenen niet zomaar in de wasmachine. Niet alle materialen zijn geschikt voor de wasmachine. Dit kan schade veroorzaken aan je sneakers. Bij schoenen van canvas is de kans op schade minder groot, maar ook hiermee is de kans op schade aanwezig. Daarom adviseren we je je sneakers met de hand schoon te maken.

Gerelateerde blogs

Wat is de Whitez Ultimate Set?

Whitez oprichters in het Algemeen Dagblad.

Zo maak je gele schoenzolen weer wit.

Hoe maak je schoenen weer wit?

Hoe maak je schoenen weer wit?